Συνταγή για αφράτη παραδοσιακή Καρυδόπιτα

Εισαγωγή Η καρυδόπιτα είναι μια από τις πιο αγαπημένες παραδοσιακές γλυκές λιχουδιές της ελληνικής κουζίνας. Αφράτη, ζουμερή και γεμάτη γεύση καρύδας, αυτή η συνταγή θα σας ενθουσιάσει! Υλικά 200 γρ. καρύδια τριμμένα 200 γρ. ζάχαρη 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 αυγά 1 φλιτζάνι γάλα 1 φλιτζάνι ηλιέλαιο 1 φακελάκι baking powder 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα Οδηγίες Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C και λαδώνουμε μια φόρμα για κέικ. Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέ......

Δείτε το άρθρο στο HadNews

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Retro Future World - 1950s Sci-Fi - 1950's Super Panavision 70 PART 3 #retrofuturism - Video

"Μαγνήτης" τουριστικών επενδύσεων οι Κυκλάδες

Μηδενικός συντελεστής ΦΠΑ για οικιακά φωτοβολταϊκά Ο ΣΕΦ ζητά εφαρμογή της σχετικής Κοινοτικής Οδηγίας