
Εισαγωγή
Η καρυδόπιτα είναι μια από τις πιο αγαπημένες παραδοσιακές γλυκές λιχουδιές της ελληνικής κουζίνας. Αφράτη, ζουμερή και γεμάτη γεύση καρύδας, αυτή η συνταγή θα σας ενθουσιάσει!
Υλικά
200 γρ. καρύδια τριμμένα
200 γρ. ζάχαρη
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 αυγά
1 φλιτζάνι γάλα
1 φλιτζάνι ηλιέλαιο
1 φακελάκι baking powder
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Οδηγίες
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C και λαδώνουμε μια φόρμα για κέικ.
Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέ......
Δείτε το άρθρο στο HadNews
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου