
Τα κάστανα στιφάδο με μανιτάρια είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο, γεμάτο γεύση και αρώματα. Ιδανικό για τις κρύες μέρες του χειμώνα, αυτό το φαγητό είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Ακολουθήστε την παρακάτω συνταγή για να προετοιμάσετε αυτό το υπέροχο πιάτο.
Υλικά
500 γρ. κάστανα
400 γρ. μανιτάρια (φρέσκα, όπως μανιτάρια πορτομπέλο ή σιτάκε)
1 μεγάλο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
2-3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο)
1 καρότο (κομμένο σε κύβους)
2 φύλλα δάφνης
1 κλαδάκι δεντρολίβανου
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
2 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλου
Αλάτι και φρέσκο πιπέρι (κατά προτίμ......
Δείτε το άρθρο στο HadNews
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου