
Αυτή η συνταγή για να φτιάξετε μυζήθρα είναι ιδανική για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα παραδοσιακό ελληνικό τυρί στο σπίτι. Η μυζήθρα είναι ελαφριά, γλυκιά και πολύ θρεπτική. Ακολουθήστε βήμα-βήμα την παρακάτω διαδικασία για να την παρασκευάσετε.
Υλικά
2 λίτρα γάλα (φρέσκο, πλήρες)
1 φλιτζάνι ξύδι (ή χυμό λεμονιού)
1 κουταλάκι αλάτι (προαιρετικά)
1 κουταλιά της σούπας γενίκευση (προαιρετικά, για γεύση)
Οδηγίες
Βήμα 1: Θέρμανση του γάλακτος
Ρίξτε τα 2 λίτρα φρέσκου γάλακτος σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
Θερμάνετε το γάλα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συχνά για να μην κολλήσει στον πάτο της κατσαρόλας.
Όταν το γάλα αρχίσει να ζεσταίνεται, θα π......
Δείτε το άρθρο στο HadNews
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου